Om Oss


Som Waldorf-mamma og lærer på Steinerskolen er gode bærekraftige leker viktig for meg. Leketøy som stimulerer åpent lek og ikke minst holder verdien også i 3. generasjon. Årstidsbordet som gjenspeiler hendelsene i naturen er uunnværlig her i huset. 

Likeså som jeg er opptatt av gode leker, er jeg opptatt av gode stoffer og andre livsstilsprodukter. Etter at jeg fikk jenta mi i 2014 var jeg på jakt etter gode leker, stoffer og forskjellige livsstilprodukter uten plast og skadelige stoffer. Men jeg fant ikke tilfredstillend tilbud. Det ble mer og mer et ønske om å utvide utvalget av disse bærekraftige produktene her i Norge! Derfor startet jeg i begynnelsen av 2018 nettbutikken.

Jeg er opptatt av både design og kvalitet. Ingen av produktene mine inneholder skadelige stoffer eller plast! 

I denne nettbutikken tilbys utenomm leken naturlige klær og stoffer med gode egenskaper for kroppen. De er pustende og absorberer fuktighet godt. I utvalget står bærekraftige stoffer i ubehandlet ull, ull-silkeblandinger, bomull, lin og hamp.

Alle lekene skal være estetisk, naturlig og skal støtte den gode åpne leken. Jeg håper at lekene som kjøpes hos oss kan gå i arv i mange generasjoner.

Jeg vil gjerne imøtekomme mine kunders ønsker og er alltid åpen for inspill, bare ta kontakt om det er noe du savner.

Hilsen Luise